TIADA LAGI AKU

MySpace 2.0 Layouts

slideshow

Ahad, 29 Julai 2012

Awal Bulan June lepas aku shoot untuk iklan jualan mega 2012,ye lah promosi untuk karnival jualan mega yg bermula 16 june sehingga 30september 2012,dlm Iklan ini aku menjadi suami dan bapa kepada seorang anak perempuan yg mana aku melakonkan aksi seorang bapa dan suami yg membawa anaknya membeli belah.Lokasi ?Utama shooting di Pavilion KL,selebihnya di beberapa pusat membeli belah yg lain di Lembah Klang.Selamat menonton yer. :)

Khamis, 16 Februari 2012

Kisah seorang rakan..




Azman baru kawin & duduk dgn bini dia. Azman ni ada tabiat suke mkn telo rebus. x tau la nape, sedap agaknye. Sejak Azman kawin tabiat tu kurang sket sbb bini beliau msak sedap2 tp dh lame gak la beliau x pekena telo rbus ni.

So, citernya bulan lps balik dr keje, kete Azman rosak, Azman cal bini dia n ckp balik lmbt sbb kena menapak. Sbb la......par... sgt o...tw tu, Azman singgah kedai mkn.. ada telo rebus! apelagi............, Azman mkn nasi dgn telo rebus lah n order lg wat ratah. Sbelum balik bgkus lak, wat mkn smbil bjalan balik. kenyang yg amat, mklumla bls dendam sbb lama xmkn.

Buke je pintu rmh, bini Azman ckp "abg, ada 'surprise'.." smbil sengih2 dia tutup mata Azman n ikat ngn kain hitam n pimpin ke meja makan. Azman pn duduk, bini dia siap pesan jgn try2 nk buka ikatan. Azman nk gi toilet sbb perut start buat hal, tp mls nk spoilkan 'surprise' bini. Azman pn tahan je le dulu..

Tetiba fon bini Azman berbunyi, dia angkat n gi jauh dr meja. Azman rasa smp ke dapor bini dia pegi. Peluang ni..getus hati Azman,tanpa menunggu lama Azman pn kentut sbb dh dr td dia duk tahan.. bau bleh tahan sbb mkn byk telo..ok, lg skali.. Azman pn angkt sbelah punggung dan lps lg satu das! PRUTT! bau mmg xhingat, Azman pn x tahan.. lama plak bini beliau ni, Azman x sbr nk tau surprise bini dia. Azman rase nk kentut lg.. lalu Azman bangun, tonggeng dan PROTT!!.. fuhh lega. bau mcm bangkai.. dekat 2,3minit bru bau tu hilang..

Pstu bini Azman dtg & mtk mf sbb lmbt, dia pn jerit 'SURPRISE!! HAPPY BIRTHDAY ABG!!' Azman terLupe lak yg arini bday beliau, bini beliau suh Azman buka kain pnutup mata, Azman pun buka.. mulut Azman terus melopong..

ALAMAK!!! Azman tgk merah padam muke bpk n mak mertua, adik2 ipar Azman, duduk keliling meja mkn. Bos n jiran sblah rmh Azman pn ade?!Azman nk cover malu, Azman bukak la ayat sembang tanya bpk mertua beliau, 'dah lama ke pak smpai?' Slamber je bpk mertua Azman jwb '"dah lama, sbelum kentut pertama lagi!!" hehehe amik kaw...
-M0ral : kentut siang pandang2,kentut mlm bau bau..hehe

Isnin, 16 Januari 2012

Selasa, 10 Januari 2012

Photography Service



SEBARANG TEMPAHAN/PERTANYAAN BOLEH HUBUNGI FARROUK 0122550660

Ahad, 8 Januari 2012

Dinner @ synZtec (Malaysia) Sdn.Bhd

Service : Emcee/deejay/PA System
Date : December 2011
Event : Annual Dinner



Khamis, 22 Disember 2011

Hafiz & Adira – Ombak Rindu (Guitar Chord)



Hafiz & Adira - Ombak Rindu Lyrics & Chord

Intro: Am Dm G C Dm F Dm E

Am Dm
Tuhan tolong lembutkan hati dia
G C
Untuk terima ku seadanya
Dm
Kerna ku tak sanggup
F
Kerna ku tak mampu
Dm E
Hidup tanpa dia di sisi ku


Am Dm
Tuhan aku tahu banyak dosa ku
G C
Hanya ingat Kamu kala duka ku
Dm F
Namun hanya Kamu yang mampu membuka
Dm E
Pintu hatinya tuk cintaku


Am Dm
Malam kau bawalah rinduku
G C
Untuk dirinya yang jauh dari ku
A Dm
Agar dia tidak kesepian
B7 E
Selalu rasa ada cinta agung


Am Dm
Hujan bawa air mata ku
G C
Yang mengalir membasuh luka ku
A Dm
Agar dia tahu ku terseksa
B7 E
Tanpa cinta dia di hatiku
F E
Hanya mampu berserah
F E Am
Moga cahaya di penanti


Am Dm
Tuhan tolong lembutkan hati dia
G C
Untuk terima ku seadanya
Dm
Kerna ku tak sanggup
F
Kerna ku tak mampu
Dm E
Hidup tanpa dia di sisi ku